Šta Vam može ponuditi naša agencija?

Specihost Networks je rešenje i način razmišljanja. Kada govorimo o svojoj ponudi, zovemo je kompletnom jer nudimo rešenja za Vaše poslovanje i prisustvo na internetu. Izrada veb sajta, pitanje vizuelnog identiteta, marketinga i nastupa, zatim tehničkih detalja kao što su veb hosting, zakup imena, programiranje i održavanje sajta.

Grafik

Smatramo da rešenja za Vas ili Vaš posao moraju po obimu i sadržaju biti prilagodjena Vama i Vašem poslovanju. Ali takodje smatramo da moraju biti takva da mogu da prate Vaš posao i da predstavljaju živ model koji se može dalje nadogradjivati i razvijati.

Model koji mi primenjujemo podrazumeva da svakom našem klijentu biva dodeljena jedna kompetentna i odgovorna osoba sa kojom komunicirate i koja je ujedno Vaša tehnička podrška. Na svako Vaše pitanje biće odgovoreno u roku od 4 do 44 sata.

Naravno, za komunikaciju nije uslov da budete naš klijent. Svaki Vaš poziv i svaka Vaša poruka je dobro došla i sama po sebi Vas ne obavezuje ništa sve do trenutka dok, eventualno, ne postignemo neki poslovni dogovor.